steiger aan het meer

Vooraf oriënteren

Om een keuze te kunnen maken, is het goed om je vooraf te oriënteren op de vele mogelijkheden. Alleen al omdat overal een prijskaartje aanhangt en het soms lijkt alsof het niet gek genoeg kan. 

Oriënteren op de vele uitvaartproducten en -diensten kan op verschillende manieren.
De meest laagdrempelige is het internet. Via het internet kan je thuis op het moment dat het jou schikt informatie vinden over wat ‘moet, mag en kan’ rondom sterven, uitvaart, herdenken en verwerken. De themawebsites zijn daar voorbeelden van. Daarnaast hebben wij een breed overzicht van diensten en producten rondom de uitvaart samengesteld.

Een andere bron van oriëntatie zijn de uitgaves Van Zorg tot Afscheid. Dit zijn regionale infozines met daarin een overzicht van de regionale mogelijkheden rond zorg en uitvaart. Met deze infozines wil de uitgever het praten over de dood en het tijdig oriënteren op het laatste afscheid stimuleren.

Het bezoeken van open dagen en uitvaartbeurzen, die overal in het land worden gehouden, biedt eveneens een goede gelegenheid om je te oriënteren op wat er mogelijk is. Vaak kun je daar ook kennismaken met plaatselijke uitvaartverzorgers. Maak eens een afspraak met een uitvaartonderneming in de buurt. Immers zij weten als geen ander welke zaken belangrijk zijn om vooraf door te nemen. Ook als het gaat om het bespreekbaar maken van jouw wensen met je nabestaanden. Door je wensen kenbaar te maken hebben je nabestaanden een houvast bij het regelen van uw uitvaart.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief